top of page

Hoofdprijs verzilverd

Sjors en Diana van Kempen

30 okt. 2022

Dinsdag 11 oktober was het zover: de hoofdprijs "een ballonvaart voor 2 personen", beschikbaar gesteld door Stichting Natuurgebied De Kuilen, kon verzilverd worden.

Dinsdag 11 oktober was het zover: de hoofdprijs "een ballonvaart voor 2 personen", beschikbaar gesteld door Stichting Natuurgebied De Kuilen, kon verzilverd worden.


Onder perfecte weersomstandigheden melden wij ons bij het landschapspark in Mill waar Gijs de Vocht samen met zijn broer Jan en schoonzus Ria (zij gingen beiden mee) stonden te wachten. Al snel arriveerden Erwin en Freddy van Dooren - Jansen van Ballon Avontuur met hun crew. Na wat praktische uitleg van Erwin en Freddy werd de ballon samen met de crew klaargemaakt voor de vaart waarna we om 17.30 uur bijna geruisloos (op de branders na) opstegen uit het Millse.


Omdat er weinig wind stond was het even zoeken welke hoogte we zouden nemen om toch wat meters te kunnen maken. Het voordeel van weinig wind en het zonnige en heldere weer was, dat we ruim de tijd hadden om de groene omgeving van Mill te verkennen en al vrij snel ons oog viel op natuurparel "De Kuilen".

Genietend van het mooie uitzicht landen we om 19.00 op het land van de familie Geene in Wilbertoord. Hier stond ons het "gebruikelijke ritueel" te wachten waarbij wij als 1e ballonvaarders werden overgoten met champagne, wat nog lekker smaakte ook.

Na gezellig nagepraat te hebben bij de familie van Dooren - Jansen keerden we rond de klok van 21.00 uur huiswaarts.

 

Dank voor deze fantastische ervaring aan Stichting Natuurgebied De Kuilen en Ballon Avontuur.


Met vriendelijke groet,   Sjors en Diana van Kempenbottom of page