top of page

Te gek zonder hek!

Het bestuur

24 feb. 2023

Dit weekend is een groot deel van het hek om ons terrein verwijderd. Een fantastische groep heeft de ijzeren palen, het hekwerk en de poort aan de kant van het strand verwijderd en ons nog een nette prijs ervoor gegeven. Circulair want het hek wordt ergens anders weer ingezet en de restschuld van de Stichting wordt hierdoor heel ietsje kleiner.
Kom je helpen ook het laatste stuk hek rondom onze grond te verwijderen?

De dieren kunnen alweer een flink stuk dichter naar het water komen maar nog niet genoeg naar onze zin. Aan de kant van het bos staan op onze grond nog de betonnen palen met gaas.We zoeken vrijwilligers om ons te helpen dit ook nog weg te halen. Mail naar info@natuurgebieddekuilen.nl als je wilt helpen.

 

Vanaf eind deze maand zal er op onze grond een seizoen biologische aardappels worden verbouwd door biologisch werkende boer Piet waarna eind september begonnen kan worden met de aanplant van de natuur.

Nu ook de crossbaan al flink is opgeschoond mogen we trots zijn op onze standvastigheid: “liever meer natuur” bij De Kuilen komt steeds dichterbij.

Kom je snel ook eens kijken bij onze grond?

 

Komende periode hebben we een eerste overleg met de gemeente over onze plannen voor de voormalige crossbaan, we hopen jullie meteen erna verslag te doen over de uitkomst.

 

Oh ja, we doen dit alles als Stichting met vrijwilligers en giften, wil je ons nog eens helpen met ons werk?

Klik hier om meer informatie te vinden over een eenmalige of een (belastingvriendelijke) periodieke gift.bottom of page